BURSA / OSMANGAZİ - Sönmez İlkokulu

Sönmez İlkokulu

YEŞİLOVA MAH. 4.ÇAĞLAR SK. SÖNMEZ İLKOKULU BLOK NO: 2 OSMANGAZİ / BURSA
Vizyon
Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; kendini sürekli yenileyen,okuyan,inceleyen,araştıran , analiz ve sentezler yapabilen,milli manevi ve evrensel değerleri tanıyan nesillerin yetiştiği, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliği ile çevrede, bölgede ve ülkede “MODEL OKUL” olmaktır.
Misyon
Okulumuzda okuyan öğrencilerin; kendine güven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyelini kullanmalarına fırsat tanıyıp, yüce önde Atatürk’ün “Büyük Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen, Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen; iyi bir insan olmanın hayaliyle yaşayan; çalışmayı, ilerlemeyi ve dürüstlüğünü kendine ilke edinen, bugünü ile asla yetinmeyen, öğrendiğini, bilgiyi kullanmayı ve öğrenmeyi öğrenmiş nesiller olarak yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :İKİLİ
Öğlen:13:30-18.20
Kalolifer (Doğalgaz)
Ulaşım