BURSA / OSMANGAZİ - Sönmez İlkokulu

Ock

Anasınıfı B Şubesi kış günlerinde sağlıklı beslenmeye dikkat çekmek, faydalı alışkanlıklar kazandırmak için C vitamini şenliği düzenledi.Çocuklar portakal ve mandalinalarını katı meyve sıkacağında sıkarak içtiler.Şarkılar ve tekerlemelerle etkinliği eğlenceli hale getirdiler.

Ock

Dönem sonu Faaliyet Planı Kapsamında 4/A Sınıfı Çeşitli Oyunlar Oynayarak Keyifli Vakit Geçirdiler..

Ock

Bu etkinlikle çocukların kesme,yapıştırma,boyama becerileri hedef alınmıştır.Hikaye kitabı okunmuş,elde ettikleri ürünlerle bir işi başlatma ve sonlandırma mutluluğu yaşamışlardır.

Ock

TÜRKÇE ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA KİTAPLARINI OKUYUP PENGUEN ETKİNLİĞİ YAPILMIŞTIR.KESME,YAPIŞTIRMA GİBİ İNCE MOTOR KASLAR HEDEF ALINMIŞ SONRASINDA PENGUEN DANSI İLE EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRİLMİŞTİR.

Ock

KARDAN ADAM ETKİNLİĞİ İLE KIŞ MEVSİMİ ÖĞRENİLMİŞ,SONRA KARDAN ADAM ŞARKISI İLE KARTOPLARI OYUNU OYNANMIŞTIR.

Ock

EĞLENCELİ YARIŞMALARLA SAYILAR TEKRAR EDİLMİŞ,FARKLI RENKLERLE ÖRÜNTÜLER OLUŞTURULMUŞTUR.

Ock

"DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ" KAPSAMINDA YAZAR-VELİ-ÖĞRENCİ BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ.ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNE MASALLAR ANLATILDI,SÖYLEŞİLER GERÇEKLEŞTİ...

Ara

ÇOCUKLAR MUMLARI ÜFLEYEREK KAÇ MUM SÖNDÜREBİLDİKLERİNİ EĞLENEREK GÖRMÜŞLERDİR.SAYILARI TEKRAR EDEREK NEFES ÇALIŞMASI YAPILMIŞTIR.