BURSA / OSMANGAZİ - Sönmez İlkokulu

Nis

Sönmez İlkokulu Sosyal Etkinliği kapsamında Orman Okulu projesi başladı. Öğrencilerimizin gönüllülük esasinda belirlendiği etkinlik kapsamında doğa ile öğrencilerimizin buluşması, müfredat kapsamında etkinliklerin yaparak ve yasayarak doga ortamında keyifli vakit geçirmesi,  grup kurallarına uyum ,doğa koruma bilinci aşılama hedefleri güdülmektedir.Etkinlik altı hafta boyunca Cumartesi günleri gerçekleşecektir.

15 gönüllü öğrenci ,gönüllü eğitmenlerimiz ,okul aile birliği temsilcilerimiz ,veli temsilcimizin de yer aldığı etkinliğin ilki Cumartesi günü Nilüfer ilçesi Gümüştepe mevkiindeki ormanlık alanda gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında tanışma çemberi, doğada nefes çemberi , büyüteç ile inceleme ve değerlendirme çemberi yapıldı.

Nis

Mrt

Depremle ilgili çocuklarımıza öğretmenleri tarafından ön bilgilendirme yapıldı.İlk sirenle birlikte "çök,kapan,tutun" yöntemi ile kendilerini güvene almaları söylendi.İkinci siren ile birlikte dikkatli bir şekilde okul tahliye edildi.Bahçe toplanma yerlerine çocuklar getirildi.

Mrt

ÖĞRETİM ÜYEMİZE VE ORGANİZASYON İÇİN ÖĞRETMENİMİZ SEMİH AKDENİZ'E TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA PROGRAMINDA,İSTİKLAL MARŞI'NIN 10 KITASINI EN GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA 1. 4/C SINIFINDAN İREM ELA DURGUT,2. 4/C SINIFINDAN ELİF ECE KARDAŞ, 3. 4/A SINIFINDAN NİSANUR ALTINKİLİT OLMUŞTUR.ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.ÖĞRENCİLERE HEDİYELERİ OKUL MÜDÜRÜ BÜNYAMİN LAÇİNKAYA VE ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN TAKDİM EDİLDİ.

Şbt

Sönmez İlkokulu öğrencilerimiz tarafından geri dönüşüm malzemeleri ile uzay temalı ve üç boyutlu geometrik şekiller kullanılarak yapaılan tasarım çalışmaları sergisi yapıldı.Sergi açılışı şube müdürlerimiz Mehmet İŞLEYEN,M.Faysal KAYAN ve Deniz ALGIN'ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Şbt

ANASINIFLARI "DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ"PROJESİ KAPSAMINDA KÜLTÜREL ÖGELERİMİZ HACİVAT-KARAGÖZ,SİMİT,TÜRK KAHVESİ,MİSAFİRPERVERLİK,TÜRK LOKUMUNU TANITTILAR.TÜRK KÜLTÜRÜNÜN MİLLİ VE AHLAKİ DEĞERLERİ ÜZERİNE KONUŞUP ETKİNLİKLER YAPTILAR.

Ock

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN DÜZENLEDİĞİ SU DAMLALARININ PEŞİNDE PROJESİ KAPSAMINDA "DAMLAYA DAMLAYA GOOL OLUR"İSİMLİ TİYATRO ETKİNLİĞİNDE ÖĞRENCİLER EĞLENEREK TASARRUFU ÖĞRENDİLER.

Ock

2/E SINIFI "EN SEVDİĞİNİ PAYLAŞ" ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA EN SEVDİKLERİ OYUNCAK VE EŞYALARINI GETİREREK,BİRLİKTE OYNAYARAK EĞLENDİLER..

Ock

2/C SINIFI "EN SEVDİĞİNİ PAYLAŞ" ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA EN SEVDİKLERİ OYUNCAK VE EŞYALARINI GETİREREK,BİRLİKTE OYNAYARAK EĞLENDİLER..